Povídka: Před zraky svých žáků (15+)

26. 3. 2015 ve 20:56 | Kategorie: Sestup hlouběji | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

dříve než se pustíte do čtení, zapněte si prosím hudební atmosféru k celému článku (z YouTube níže pod článkem)... níže uvedená povídka vyjadřuje přibližný děs, kterého jsou schopny bytosti čisté Temnoty. Neposuzujte pouze dle uvedených slov, nemusely by se vám zamlouvat následky. 

"Tak..." ozval se pomalý šepot z otevírajících se dveří místnosti, kde právě jeden starý muž měl přednášku pro své mladé studenty. "Nezměnil ses" ozývaly se pomalé kroky blížícího se muže středního věku.  "Co prosím ?" cukl hlavou stařec směrem k cizinci "promiňte my se známe ?" a on si prohlížel s očividným potěšením ve tváři řemen "tímhles nás kdysi trestal, že ?" a starý učitel odvětil "někdy na děti nezabírá jiná věc než právě tento řemen"

V očích neznámého cizince se cosi rozohnilo a ozvalo se zacvaknutí zámku dveří. "Vy jste mi ale nějak povědomý" zadíval se s trochou zamyšlení vyučující stařec. Děti jen strachy pomrkávaly očima... právě totiž pozorují, jak cizinec uchopil řemen, strhl ze starce rychle oděv a brutálně ho začal mrskat před očima mírně se cukajících dětí. Když dítka chtěla utéci, nešlo to... 

"Ale kampak, kampak ?" otočil se k nim cizinec "nechcete vědět jak to dopadne ?" a na jeho obličeji se objevily tmavé rohy, stále více chlupů, v očích se mu objevil rudý plamen a jeho hlas nabral děsivého odstínu "nechcete se pomstít svému trýzniteli ?!" a dítka jenom ztuhla.

Celou třídou byla cítit močovina a z učitele, kterého cizinec udržoval uměle na živu, stříkala všude krev "snad byste nechtěly přijít o takovou švandu ?!" zvolal znovu démonickým hlasem a děti náhle ztihly a plakaly. Starci vydloubl přede všemi oči "ou ou to je jako žužu, že ?" očividně si násilník užíval ochutnávku jeho dávného učitele. Děti se klepaly jeden vedle druhého "á hle co tu vidím" odříznul z učitele srdce, které následně ožehl plamenem ze svých očí.

"Jé děti, nechcete ?" hodil jim na stůl opečené učitelovo srdce a bylo slyšet, jak se řine místností další močovina. Děti byly absolutně mimo a i poté, co démon odešel, nebyly schopné ani s policejním posychologem komunikovat. Všechny byly umístěny do příslušných zařízení pro jejich rychlejší zotavení.  Jedno bylo ale jisté... už nikdy na tu "neskutečnou hrůzu" nezapomenou !   

Atmosferická hudba:

Žádné komentáře:

Okomentovat